Sposób przygotowania

Utrzeć marynatę z soku z cytryny , 2 łyżek oleju i pozostałych składników .Zalać dzwonka łososia i wstawić do lodówki na kilka godzin ( przewracać w tym czasie tak by marynata równomiernie wnikała w rybę ).Wyjąć z marynaty , osuszyć .Na patelni rozgrzać olej i na gorącym smażyć łososia na rumiano z obu stron .Pod koniec smażenia dodać łyżkę masła , potem 3 łyżki marynaty .Ogrzewać by marynata połączyła się z tłuszczem od smażenia tworząc sos .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ależ smacznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    moja ulubiona rybka i tak pięknie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pycota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    pyszne dzwonki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !