Sposób przygotowania

Rybę przyprawić, obtoczyć w mące, następnie w jajku i w bułce tartej. By panierka była grubsza i chrupiaca, panieruje w jajku i bułce jeszcze raz. Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakie apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    Mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    panga jest najlepsza z ryb
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    super pomysł ja zawsze robię w cieście wiec muszę spróbować z tego przepisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !