Sposób przygotowania

Jabłka myjemy, obieramy ze skórki, wycinamy gniazda. Tarkujemy i dokładnie mieszamy z cukrem. Przekładamy do słoików. Pasteryzujemy ok. 30 min. Obracamy do góry dnem. Jabłka doskonale nadają się jako dodatek do ciast. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy pomysł
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    TEŻ KIEDYŚ ROBIŁAM
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    i na kanapke
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    kiedyś robiłam, ale nie wiem czemu zawsze fermentowały, dałam sobie spokój, ale korzystam z zapasów teściowej, są pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    może sobie tez wcinac ze słoiczka prosto...:0
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też tak robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !