Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić pokroić na 3 cm kawałki. Jajka roztrzepać, doprawić solą pieprzem, dodać pokrojony makaron. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, nałożyć równomiernie masę, smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron, pilnując aby ciasto nie przywierało. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ma być 6 sztuk jajek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajna nazwa i ciekawy efekt.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawy przepis i fajny
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam makron smażony z jajkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !