Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto i schłodzić w lodówce przez około 3 godz.
Specjalną nakładką na maszynkę, wyciskamy ciastka.
Układamy ciastka luźno na blaszce i pieczemy na złoty kolor w temp. 180-200st.
Można też ciasto rozwałkować i wycinać ciastka foremkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczne!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Jadłam podobne, są pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przypomniałaś mi smak z dzieciństwa, wtedy moja mama często je robiła, one są pyszne. Muszę odszukać tą nakładkę do maszynki i spróbować je zrobic.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !