Sposób przygotowania

do gotującej zalewy włożyć obrane kolby kukurydzy i gotować przez 4 min[ dłużej gotowana twardnieje ] wyłożyć wydłubać ziarna wkładać do słoików i zalać zalewą w której się gotowało pasteryzować przez 2 dni po 40 min używamy kukurydzy z miękkimi ziarnami jeszcze nie dojrzałymi

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    hmm, ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jak znalazł do sałatki :-)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kukliku, kukliku co masz w tym słoiku ? Kukurydzę dla mych dziatek ,bo witamin ma dostatek!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    Warto zrobić samemu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się ten pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nigdy nie próbowałam robić,zawsze kupuję gotową,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    też nigdy nie robiłam :-), ale trzeba spróbować:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !