Sposób przygotowania

W dużej misce łączymy wszystkie składniki (margarynę można pokroić na mniejsze kostki) i zgniatamy ciasto. Dobrze ugniecione ciasto rozwałkowujemy i dzielimy na trójkąty. Nadziewamy ulubionym dżemem (ja użyłem z czarnej porzeczki), zawijamy i pieczemy w temp. 190-200°C, aż będą miały złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pięknie wyrośnięte :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo udane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Uwielbiam takie rogaliki, mniam!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Rogalik rumiany , jakże zachwalany...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Są bardzo apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !