Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zrazy nadziewane żółtym serem

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wołowe
1/2 kg
bułka czerstwa
1 sztuka
cebula
1 sztuka
jajko
1 sztuka
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
bułka tarta pikantna
do panierowania
olej
do smażenia
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy nadziewane żółtym serem

Bułkę moczymy w wodzie, odciskamy. Cebulę ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Łączymy ze sobą wszystkie skadniki, formujemy niewielkie zraziki w sam środek \"wciskamy\" kawałek żółtego sera. Panierujemy w bułece tartej, smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak