Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w kostkę, wkroić 3 ząbki czosnku i podsmażyć w garnku na 3 łyżkach oliwy z oliwek, do momentu aż się zeszkli. Dodajemy brokuły i fasolkę szparagową. Zalewamy wodą. Dodajemy kostki bulionowe warzywne. Przykryć pokrywką i gotować 20 minut. Dodać świeżą bazylię i majeranek. Zmiksować, przyprawić do smaku i gotować przez 10 minut. Podawać z grzankami czosnkowo-imbirowymi i startym serem żółtym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Całkiem fajny przepis :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    BARDZO DOBRA , LUBIĘ TAKIE
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ładnie się prezentuje - przyznaje
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    przyznam że świetna po moim zmodyfikowaniu. Dodałem przed zmiksowaniem 3 ziemniaki pół serka topionego i naprawdę nie wielką ilość kiełbasy śląskiej. Polecam, pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna brokułowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !