Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

tort ajerkoniakowy

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt
1 sztuka
mleko
2 szklanki
budyń waniliowy
1 sztuka
cukier
2 łyżki
ajerkoniak
0,5 szklanki
bita śmietana
1 sztuka
Żelatyna wieprzowa Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: tort ajerkoniakowy

żelatynę rozpuścić ostudzić, ugotować budyń gdy wystygnie dodać ajerkoniak i żelatynę- wstawić do lodówki;gdy zacznie tężeć wymieszać z bitą śmietaną, gotową masą przełożyć biszkopt

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak