Przepis i sposób przygotowania na: PLEŚNIAK
POLEWA: Rozpuszczamy masło z cukrem ii kakaem a następnie wlewamy mąkę ziemniaczaną z mlekiem.
mąka |
3 szkl.
|
jajko |
4
|
margaryna |
|
cukier |
3 łyżki
|
kakao |
3 łyżki
|
proszek do pieczenia |
1 lyżeczka
|
dżem |
słoiczek
|
Polewa: |
|
masło |
10 dag.
|
cukier puder |
10 dag.
|
mleko |
2 łyżki
|
kakao |
3 lyżki
|
mąka ziemniaczana |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: