Przepis i sposób przygotowania na: TORT KOKOSOWY
KREM: zagotować mleko, cukier oraz margarynę. W śmietanie rozprowadzić mąkę oraz jajka po czym wlać na gotujące się mleko.
Placki przełożyć kremem.
Smacznego !!!
mąka |
30 dag.
|
cukier |
15 dag.
|
margaryna |
15 dag.
|
jajko |
2
|
śmietana |
2 łyżki
|
wiórki kokosowe |
15 dag.
|
Krem: |
|
mleko |
1 i 1/2 szkl.
|
cukier |
1/2 szkl.
|
margaryna |
1/2 szkl.
|
śmietana |
1/2 szkl.
|
mąka |
1 duża łyżka
|
jajko |
2
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: