Sposób przygotowania

Pieczarki obrać. Delikatnie usunąć nóżki, tak aby kapelusz pozostał w całości. Ser zetrzeć na tarce. Jajka roztrzepać, dodać do nich przyprawy do smaku. Kapelusze pieczarek najpierw zanurzyć w jajku, potem obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju. Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 stopni. Usmażone pieczarki włożyć do naczynia żaroodpornego, obficie posypać serem i zostawić w piekarniku na 15 minut. Pychota!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    trzeba zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !