Sposób przygotowania

Udka kurczaka obrać ze skóry - choć nie trzeba, ale ja np. skóry nie lubię :), oprószyć solą i pieprzem. Na dno natłuszczonego naczynia żaroodpornego wlać nieco keczupu, ułożyć udka, po czym zalać je dokładnie keczupem, na wierzchu poukładać dość grube plasterki żółtego sera, posypać bazylią. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st. 1-1,5 godziny - dopóki mięso nie będzie kruche.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    coś wspaniałego!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    pychotaaa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wyglądają smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetyczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !