Sposób przygotowania

kotlety lekko rozbijamy, pieprzymy swiezomielonym pieprzem oraz nacieramy solą ziołowa. na kazdy z kotletów ladziemy cienki plasterek sera, na to troche zszatkowanej kapuste, oraz pół łyzeczki chrzanu. Zawijamy w roladki i spinamy wykałaczkami. Czosnek oboieramy i przeciskamy, mieszamy go z solą ziołowa i nacieramy mieso, posypujemy lekko maka i dosciskamy. Panierujemy w jajku i bułce, smazymy w głebokim tłuszczu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś innego ,włoska kapusta??
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    tak jeszcze nie robiłam, spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Ciekawy pomysł :) Nie jadłam jeszcze roladek nadziewanych kapustą...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    piękna zieleń, wiosny by się chciało
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    takich jeszcze nie jadłam - super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !