Sposób przygotowania

mleko zagotować dodać cukier i olejek gotować 40 min. dodać masło i dalej gotować aż zgęstnieje sprawdzić wylewając kropelkę na talerzyk jak się nie rozlewa to masa jest gotowa przelać na półmisek posmarowany masłem wstawić do lodówki gdy zastygnie pokroić masa nadaje się do wafli i szyszek

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Krówki do zrobienia w domu- fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    GreenFox

    o fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetne te krówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    Uwielbiam krówki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    kocham krowki i dziekuje za przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Moje ulubione słodycze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przypomniałaś mi czasy kiedy babcia je robiła Są super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Sama robiłam kiedyś moim dzieciom,pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Też robię takie, tylko bez masła.
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !