Sposób przygotowania

Skrzydełka podsmażamy na rumiano. Dodajemy pokrojoną w plastry marchewkę, podlewamy wodą, dodajemy przyprawy. Wkladamy poszatkowaną kapustę, zalewamy wodą. Dusimy do miękkości mięsa i kapusty. Wyjmujemy skrzydełka i wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki. Obieramy mięso i dodajemy do potrawki. Zamiast skrzydełek możemy też użyć żeberek.Gdy ziemniaki są miękkie, potrawka jest gotowa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    FAJNA
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jak to smacznie wygląda,mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    chętnie bym zjadła,wygląda smacznie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !