Sposób przygotowania

Mąke wsypujemy na stolnice dodajemy do niej letnia wode tyle aby powstała konsystencja ciasta pierogowego ciasto ugniatamy. Farsz twaróg wkładamy do miski dodajemy do niego jajko oraz drobno pokrojoną cebule. Doprawiamy sola i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    lubię pierogi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tola

    Moje ulubione:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    chetnie bym je teraz zjadla;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !