Sposób przygotowania

Na patelni rozpuszczamy masło i wbijamy na nie 4 jajka. Gdy zaczną się lekko ścinać solimy je i dodajemy pieprz. Mieszamy aż jajecznica będzie miała konsystencję jaka nam pasuje. Można do niej dodać cebulę, szynkę lub warzywa

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agata17ko

    najlepsza prosta i zwyczajna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    klasyka ,prostota ale co tam ,,grunt że smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jajecznica to szybka potrawa do przygotowania a do tego chleb razowy.szklanka gorącej herbaty i śniadanko gotowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ja robię na cebulce :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !