Sposób przygotowania

1. Przygotować dwa biszkopty. u mniie jeden był większy, drugi mniejszy.
2. Przygotować masę: miękkie masło utrzeć z cukrem pudrem i nie przerywając ucierania dodawać po łyżce skruszonej chałwy, dobrze utrzeć a następnie alkohol i orzechy.
3. Zimne biszkopty przekroić wzdłuż na dwie części i przełożyć kremem.
4. Przygotować polewę: czekoladę połamać na kawałki i razem z margaryną włożyć do rondelka. Stopić na małym ogniu często mieszając. Letnią polewą posmarować ciasto. Całość odstawić do wystygnięcia

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    torcik mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Piękny torcik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    chętnie bym zjadła kawałek do kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    wygląda przepysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    wygląda wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !