Sposób przygotowania

Pokroić ser w trójkąciki, spinać wykałaczką razem z listkiem pietruszki, kaparkiem i płatkami świeżego nagietka. Koreczki nabić na kawałku świeżej kapusty.
Kiedy moje dzieci były małe uwielbiały robić koreczki. Wymyślaliśmy wspólnie tysiące kombinacji smakowych i tysiące możliwości serwowania ich. Były hitem na wielu przyjęciach. Teraz są duże ale miłość do koreczków została- chociaż teraz zdecydowanie wolą konsumować niż robić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ładnie się prezentują.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Czymś takim można nieźle zaszpanować ;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    ciekawe,ładnie wygladaja!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    robienie z dzieciakami koreczków to fajna zabawa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marynaa

    super wygląda ale smak hmm zastanawiaący
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    efektowne na przyjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !