Sposób przygotowania

Bułkę odsączyć z mleka i zmieloną dodać do mięsa. Cebulkę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle z pokrojonym drobno czosnkiem. Dodać wszystko do mięsa, doprawić przyprawami, wbić jajko i wymieszać. Formować małe kotlety, panierować je w bułce tartej i smażyć na oliwie lub oleju.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pięknie usmażone, a przez to bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo je lubię :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    też często robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    apetyczne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha! To jest to! Dobry mielony kotlet :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    mogę jeść codziennie ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealne przysmażone
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    zawsze dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !