Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i papryki

5.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
0,5 szt
por
1 szt
papryka czerwona
0,5 szt
jabłko
1 szt
oliwa
3 łyżki
musztarda
1 łyżka
Sklep Prymat
śmietana
2 łyżki
cukier
do smaku
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
ogórek kwaszony
2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i papryki

Kapustę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w krążki. Paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wszystko zalać śmietaną wymieszaną z olejem i musztardą, przyprawić do smaku, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 29.03.2012 20:52
Kolorowa i bardzo apetyczna.
Iwona51
Iwona51 26.11.2011 10:25
pycha
LuKaSz4761 24.09.2011 07:58
Dziś ją próbuję
Monika193
Monika193 06.06.2011 22:13
naprawdę super
MAR3STA 05.02.2011 15:33
świetna do obiadku;)
Margo1 29.12.2010 09:31
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak