Sposób przygotowania

Mięso mielone doprawiamy solą i pieprzem dodajemy szczypiorek i bułkę tartą .Mięso dzielimy na 4 porcje .Formujemy okrągłe zrazy ,obtaczamy w mące i smażymy na rumiano .Sos pieczeniowy przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .Zrazy podajemy z sosem ,kaszą jeczmienną i surówką z kapusty

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam zrazy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    tak nie probowalam
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale sosu z torebki nie lubię...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Coś dla mnie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo lubię zrazy :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię też ajak trzeba szybko to i torebka się przyda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zawsze coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zrazy z kaszą, to super smaczny zestaw.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !