Sposób przygotowania

fasolce obrywamy ogonki i gotujemy w calosci w osolonej wodzie. Następnie bierzemy po 4-5 fasolek do ręki i obaczamy je razem w rozbełtanym jajku (solimy i pieprzymy) oraz w bułce tartej i odrazu ukladamy na rozgrzanym tłuszczu i smazymy jak zwykle schabowe

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    kolejny pomysł do kolekcji na fasolkę, super :) mam nadzieje że z mrożonej będzie pyszne, bo tylko taka mi została
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne, masz mój głos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Świetny pomysł !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !