Sposób przygotowania

Mięso podzielić na porcje, natrzeć z przyprawami ziołowymi, solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, ułożyć w misce, polać olejem i pozostawić w chłodnym miejscu na około 3 h. Następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika. Upiec podlewając od czasu do czasu wodą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha, uwielbiam udka
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pycha , jaka chrupka skórka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowite udka
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszności
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny kurczaczek !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !