Sposób przygotowania

Obraną ze skórki rzodkiew ucieramy na tarce o drobnych otworach, posypujemy solą i cukrem, przekładamy na sito, odstawiamy do odsączenia. Cebule drobno siekamy . Do odsączonej rzodkwi dodajemy cebulę, przyprawy, zalewamy lekko spieniona śmietaną, porcje rozkładamy na liściach sałaty , przybieramy cząstkami pomidora i zielenina, podajemy zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna, nie jadłam takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    trzeba zrobić!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jadłam czarna rzodkiewkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !