Sposób przygotowania

Fasolę gotujemy 20-30 minut na małym ogniu wraz z sosem z puszki. Wody dolać jak wyparuje by się nie przypaliło

Chleb przeciąć wzdłuż i podzielić na mniejsze porcje.

Włożyć na minutę chleb do fasoli i potem wyjąć i ułożyć na talerzu

Jajka usmażyć na oleju kukurydzianym jak jajecznicę.

Na chleb polać fasolę i położyć na nim świeżo upieczone jajka

Udekorować cząstkami cytryny na bokach talerza i cebulą. Jak ktoś nie lubi cebuli to nie dodawać, bo zaostrza smak.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    rzeczywiscie ciekawy i fajna nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Fasola po pustynnemu .... ciekawa nazwa no i potrawa ciekawa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    intrygująca nazwa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    interesujący pomysł na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !