Sposób przygotowania

CIASTO: Odzielić żółtka i białka. Do żółtek dodać proszek do pieczenia, ocet i wymieszać. Białka ubić z cukrem. Dodać pianę z żółtek, a następnie mąkę. Piec 30 min w 220 stopniach.
MASA: przyrządzić według przepisu na opakowaniu. Wylać na ciasto.
POSYPKA: Usmażyć wiórki z cukrem na złocisty kolor. Rozsypać na masę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Lubię kokos, pyszne ciacho
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jestem w klubie kokosa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    lubie kokos
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Może być dobre, fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !