Sposób przygotowania

Kajzerkę namocz. Cebulę obierz i posiekaj. Mięso przełóż do miseczki. Dodaj odciśniętą bułkę. Dołóż cebulę oraz posiekaną natkę. wbij jajka. Przypraw mięso solą oraz pieprzem. Dobrze wyrób. Z parówek usuń foliowe osłonki. W posmarowanej olejem podłużnej formie warstwami układaj mięsną masę, parówki oraz oliwki.
Pieczeń wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni. Piecz przez 75 minut. Podawaj z keczupem i warzywami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawe, muszę spróbować z parówkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !