Sposób przygotowania

Pierś rozbijamy solimy pieprzymy z obu stron . Przy przegu kładziemy ser i zamykamy pierś formujemy trójkąty nożem . Obtaczamy w mące , w jajku z dodatkiem przyprawy w płynie i w tartej bułce smażymy na złoto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    robie podobne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Super smaczne danie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis, musze wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !