Sposób przygotowania

Ziemniaki rozdrabniamy widelcem i wrzucamy na roztopiony smalec. Smażymy na rumiany kolor. Pod koniec dodajemy jajka, całość mieszamy i wyłączamy ogień. Jajka powinny \"dojść\" na gorącej patelni. Solimy do smaku. Doskonale do tej potrawy nadają się ziemniaki z wczorajszego obiadu, jeśli nie zostaną skonsumowane przez domowników. Mamy proste śniadanie :)

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie takie coś nie coś .
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja jeszcze nigdy tak nie jadłam.....ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jeszcze takich nie jadałam ale wydają sie apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !