Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, olej i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto podzielić na 3 części, do jednej dodać mak, drugiej wiórki kokosowe, trzeciej kakao. Na wyłożoną papierem do pieczenia blachę nakładać po łyżce ciasta z każdej porcji. Ciasto piec 30 minut w temperaturze 180 stopni. Krem przygotować według przepisu na opakowaniu, ciasto przekroić i przełożyć 3/4 kremem, resztę masy zużyć na pokrycie wierzchu ciasta. Udekorować wiórkami czekoladowymi i dżemem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    swietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !