Sposób przygotowania

Łososia kroimy na paseczki, doprawiamy i nadziewamy na szaszłyki. Smażymy na patelni grillowej z obu stron. Makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente . Brokuły gotujemy i rozdzielamy główki po ugotowaniu. Jogurt grecki rozrzedzamy odrobiną mleka i wyciskamy do niego czosnek. Makaron mieszamy delikatnie z brokułami i polewamy sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    chętnie zjadłabym cos takiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    fantastyczne!!! ależ mnie naszła ochota na nie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zapraszam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !