Sposób przygotowania

Ciasto rozmrażamy, kroimy je na kwadraty ok. 5 cm. Układamy je na dwóch dużych brytwankach. Gruszki obieramy i kroimy na ćwiartki, później na cieńsze kawałki. Na każdym kwadracie układamy kilka plasterków gruszki. Posypujemy je cukrem, cynamonem i kilkoma nitkami szafranu.
Pieczemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    kuszące francuskie ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    naprawdę są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !