Sposób przygotowania

Marchewki pokroić w krążki. Por pociąć w kawałki. Ziemniaki pokroić w małą kostkę. Cebulę posiekać. Olej rozgrzać, wrzucić cebulę, por, smażyć 5min. Dodać pokrojone ziemniaki i marchewkę, zalać gorącym bulionem warzywnym. Gotować ok 25min. Parówki pokroić w grube plastry. Wrzucić je do zupy, gotować ok 5min. Gotową kartoflankę przyprawić do smaku solą, pieprzem oraz kminkiem oraz posypać suszoną natką.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    magical66

    muszę wyprobowac!!!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ale mix ciekawe jak smakuje?
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    może być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !