Przepis i sposób przygotowania na: Frykadelki wieprzowe
Ser pokroić w kostkę,a pomidoy suszone na połówki,z masy zrobić kotlety i w srodek kotletów włożyć ser i pomidor.Kotlety opanierować w mące w jajku i w bułce i usmażyć na oleju.
łopatka bez kości |
50 dkg
|
cebula |
2 szt
|
bułka czerstwa |
2 szt
|
ser żółty |
20 dkg
|
natka pietruszki |
4 łyżki
|
sól, pieprz |
do smaku
|
jajko |
3 szt
|
mąka |
15 dkg
|
bułka tarta pikantna |
15 dkg
|
pomidory suszone |
8 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: