Sposób przygotowania

Obrane warzywa gotować w 2 litrach wody. po 10 minutach dodać pokrajane ziemniaki, ugotować. Miękkie warzywa zmiksować, dodać szpinak. W kilku łyżkach mleka rozmieszać mąkę, połączyć ze zupą, zagotować. Pozostałe mleko wymieszać z surowymi żółtkami i wlać do zestawionej z ognia zupy. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój mąż uwielbia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !