Sposób przygotowania

Bokuły podzielic na rózyczki,ziemniaki obrać i pokroić i zalać 3,5 l bulionem warzywnym i gotować do miekkosci.Po ugotowaniu zmiksować i dodać śmietanę.
Przyprawić solą,pieprzem i dołożyć jaja pokrojone na ćwiartki.Zupę posypać posiekanym szczypiorem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczna!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    znakomita!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sara3

    ugotuje!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    lubie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !