Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.
Grzyby myjemy, kroimy w plasterki i smażymy na maśle z cebulką pokrojoną w nierówną kostkę. Przyprawiamy solą i pieprzem. Gdy grzybki będą już miękkie podlewamy je śmietaną i mieszamy dusząc na wolnym ogniu. Gdyby sos był zbyt rzadki dodajemy odrobinę mąki.
Makaron podajemy polany sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam wszystkie dania z grzybami. A Twoje wygląda wyśmienicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,rewelacja !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Takimi daniami właśnie, jak to z grzybami, budzi się tęsknota za krajem :) Makaron wygląda super i z pewnością jest nieziemski :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pyszota
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !