Sposób przygotowania

Ser żółty kroimy w grubsze kosteczki, kabanosa w paseczki dł. ok 2,5 - 3 cm. Na wykałaczki nadziewamy oliwki z papryką, ser, kabanos. Wykładamy na talerzyk, przyozdabiamy resztą kabanosa i szyneczką w/g uznania. Można koreczki posypać słodką papryką. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    ładnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    ulala ale smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie koreczki są w sam raz na imprezę w gronie znajomych. :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    na imprezke
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo fajnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !