Sposób przygotowania

1 szklankę mleka zagotować z cukrem i cukrem waniliowym. Następnie 1 szklankę mleka, żółtka, ½ szklanki cukru oraz obydwie mąki zmiksować i wlać ugotowany budyń – ostudzić. Margarynę ukręcić dodając budyń na koniec dodać 1 opakowanie wiórek kokosowych i 1 łyżkę spirytusu.
Na wierzchnią warstwę: 1 opakowanie wiórek kokosowych 1 łyżkę margaryny i 1 łyżkę cukru. Całość dokładnie wymieszać.
Ciastka ułożyć na to masa- ciastka -masa- ciastka –masa na wierzch wiórki kokosowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    robie takie same-rafaello,tylko bez spirytusu, muszę spróbować go dodać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    świetne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !