Sposób przygotowania

Odcisnąć sok z kapusty. Kapustę drobno pokroić, zalać oliwą, wymieszać z cukrem i wstawić do lodówki na 15 minut. Jeszce raz wymieszać, sprawdzić, czy cukier się rozpuścił. Dorzucić kapary, przemieszać i podawać. Osobiście nie jestem fanem kaparów ale w takim zestawieniu smakuja wybornie!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    tak nie jadłem, ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczny przepis na surówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !