Sposób przygotowania

Mieso umyć, natrzeć czosnkiem, opruszyć solą, pieprzem i kminkiem. Zrumienić ze wszystkich stron. Zrumieniony schab włożyć do rondla obłożyć pokrojoną w cząstki cebulą, skropić wodą. dusić pod przykryciem do miękkosci, podlewając odrobiną wody. Gotowe mięso pokrajać na skośne kawałki ułożyć na półmisku, polać powstałym w czasie duszenia sosem. Podawać z pieczonymi ziemniakami i warzywami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny!!!
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne mięsko,też takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity schabik.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !