Sposób przygotowania

Opłukamy i pozbawiony ogonków szczaw drobno siekamy i podsmażamy na oleju soląc, aby nie sciemniał. Dodajemy do gotującego się rosołu i gotujemy ok. 10 min. Możemy zabielić śmietaną.Na każdy talerz wkładamy po dwie połówki jajka i nalewamy zupę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    ładnie sie prezetuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczna,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    lubię szczaw a najbardziej taki dziko rosnący jak sam nazrywam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Piękna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szczawiowa jest pyszna.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jak dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna,lubię szczawióweczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    moja ulubiona :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !