Sposób przygotowania

Ugotować ryż. Posiekać kapustę, ugotować i wymieszac z mięsem i kaszą manną, przyprawić, uformować gołąbki i obtoczyć w kaszy mannej lub tartej bułce. Podsmażyć na oleju. Wlożyc do naczynia żaroodpornego, posmarować koncentratem i dusić ok 50 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    duż oosob tak robi ,ja jeszcze nie probowalam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    kocham gołąbki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !