Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić na parze, masło rozpuścić w garnuszku. Połączyć w oddzielnym naczyniu. Dodać pozostałe składniki i mieszać na gładką masę. Blaszkę (średnią kek sówkę) natłuścić i wysypać bułką tartą. Piec ok. 20 minut w temp. 200 st C (180 st C z termoobiegiem). Kroić po ostudzeniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam czekoladowe ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy przepis, lubie takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Rewelacyjne to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !