Sposób przygotowania

Rozgrzać masło, obrać i posiekać cebulę, zeszklić na tłuszczu, zdjąć na talerzyk. Oczyścić grzyby, pociąć w cienkie paski, włożyć na patelnię, przesmażyć na rumiano, dodać mięso, mieszając smażyć 15 minut. Ugotować makaron. Żaroodporny rondel wysmarować masłem, układać warstwami makaron, mięso, grzyby, posypać serem, koperkiem, pieprzem, cebulą, solą . Ponownie położyć makaron, mięso itd. Na wierzchu zapiekanki musi być warstwa sera. Zapiekać przez 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobię napewno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !