Sposób przygotowania

50g masła roztapiamy dodajemy szklankę wiórek ,zrumieniamy i studzimy.Resztę masła ucieramy z cukrem pudrem. Dodajemy Nutellę,aromat,ucieramy. Dodajemy dobrze wystudzone wiórki, następnie stopniowo wsypujemy mleko w proszku.Jeśli masa jest za rzadka dodajemy mleka w proszku. Formujemy kulki(wielkości orzecha włoskiego), obtaczamy w pozostałych wiórkach, układamy luźno na talerzu i wkładamy do lodówki do schłodzenia :) smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    może być ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !