Sposób przygotowania

Płatki wysypać na suchą patelnię i zrumienić. Cukier, margarynę i żółtko utrzeć, dodać zimne płatki. Na końcu dodać pianę ubitą z białka i olejek migdałowy.
Wyrobić masę. Jeśli jest za gęsta dodać mleka. Blachę wysmarować tłuszczem, układać na niej kupki ciasta i piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    interesujące:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ciekawe ciasteczka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie lubię płatków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !